Sitemap - Loopbaan

Werknemer

Werk vormt voor veel mensen een belangrijk deel van hun leven. Naast een inkomen zorgt werk ook voor de mogelijkheid om je talenten in te zetten en kwaliteiten te ontwikkelen. Hoe fijn is het dat werk goed voelt en dat het bij je past. Jammer genoeg is dat niet altijd het geval. Bemerk je stagnatie in je ontwikkeling of functioneren dan is even afstand nemen soms nodig. Loopbaancoaching kan je net die steun en inzicht bieden die je nodig hebt om knelpunten te overwinnen.

Hoe kun jij een koers uitzetten waarin je jezelf kunt ontwikkelen zodat je met energie aan de slag kunt?

 

Loopbaancoaching Koersonderzoek

Koersonderzoek

Koersonderzoek gaat verder dan reguliere loopbaancoaching. Vanzelfsprekend onderzoeken we wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Wij gaan verder. We identificeren ook je loopbaandrempels en ondersteunen ze te overwinnen. We ontwikkelen de benodigde talenten en helpen je als een "sterk merk" in de markt te zetten zodat jij klaar bent voor de volgende stap.  

Wat levert loopbaanbegeleiding jou op?

  • Inzicht in jouw specifieke drijfveren, waarden en karaktereigenschappen.
  • Een beter beeld van jouw unieke kwaliteiten, vaardigheden en competenties.
  • Inzicht in jouw interesses, welke baan, bedrijf en sector het beste bij jou past.
  • Meer zelfvertrouwen waardoor jij durft te gaan voor de inden die je graag wilt.
  • Hernieuwde energie en enthoussiasme.
  • Een optimale voorbereiding op het sollicitatieproces.

Kortom: loopbaanbegeleiding bij Damasio is een investering in jezelf waar je zowel professioneel als privé de vruchten van plukt, nu en in de toekomst!

In een kosteloos kennismakingsgesprek inventariseren we jouw vragen en knelpunten. Als het klikt stellen we een routplan op. Als je werkgever de opdrachtgever is, ontvangt deze vooraf een offerte en evenuteel een korte rapportage achteraf.