Sitemap - Loopbaancoaching

Vind je eigen pad

Na het volgen van een opleiding en het starten met werken, breekt er voor jou als Young Professional een nieuwe fase aan. Een fase waarin je vaak tegen specifieke carrièrevraagstukken aanloopt. Zeker als Young Professional ben je vaak ambitieus en wil je er alles uithalen wat erin zit. Alleen, wat gebeurt er wanneer je de lat voor jezelf zo hoog legt dat andere zaken ten koste gaan van je ambities? Als gevolg hiervan lopen na verloop van tijd veel Young Professionals vast in hun loopbaan. De baan bij een grote multinational die je na je afstuderen zo leuk leek, blijkt toch niet hetgeen te zijn dat je ervan verwachtte. Of je rolt van de ene baan in de andere, maar komt erachter dat je nooit een bewuste keuze hebt gemaakt waardoor je je nu afvraagt wat je echt belangrijk vindt in je werk. Je wilt graag kinderen, maar hoe doe je dat als je ook wilt blijven werken?Allemaal vraagstukken die voor de nodige stress en onrust kunnen zorgen waardoor jij niet meer optimaal functioneert. Maar hoe vind jij je eigen weg en krijg je (weer) de regie in handen? Dit vraagt allereerst om bewustwording. Bewustwording van wat jij denkt, doet en wilt. Vervolgens bekijk je je opties en kies je. En tot slot kom je in actie en ervaar je. Zo ontdek jij  stap voor stap jouw unieke potentieel.

Grip op je loopbaan

Met de kennis en ervaring die Damasio heeft als studiekeuze- en loopbaanadviseur bij de Radboud Universiteit kent Damasio Coaching de wereld waarin jij werkt en leeft waardoor Damasio bij uitstek geschikt is om jou die specifieke begeleiding te bieden die jij nodig hebt zodat jjij weer grip krijgt op je loopbaan.

Loopbaancoaching Koersonderzoek

Koersonderzoek

Koersonderzoek gaat verder dan reguliere loopbaancoaching. Vanzelfsprekend onderzoeken we wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Wij gaan verder. We identificeren ook je loopbaandrempels en ondersteunen ze te overwinnen. We ontwikkelen de benodigde talenten en helpen je als een "sterk merk" in de markt te zetten zodat jij klaar bent voor de volgende stap.  

Wat levert loopbaanbegeleiding jou op?

  • Inzicht in jouw specifieke drijfveren, waarden en karaktereigenschappen.
  • Een beter beeld van jouw unieke kwaliteiten, vaardigheden en competenties.
  • Inzicht in jouw interesses, welke baan, bedrijf en sector het beste bij jou past.
  • Meer zelfvertrouwen waardoor jij durft te gaan voor de dingen die je graag wilt.
  • Motivatie en energie, inspiratie en actie
  • Een concreet actieplan

Kortom: loopbaanbegeleiding bij Damasio is een investering in jezelf waar je zowel professioneel als privé de vruchten van plukt, nu en in de toekomst!

In een kosteloos kennismakingsgesprek inventariseren we jouw vragen en knelpunten. Als het klikt stellen we een routplan op. Als je werkgever de opdrachtgever is, ontvangt deze vooraf een offerte en evenuteel een korte rapportage achteraf.