Sitemap - werknemer

Van werkdruk naar werkplezier

De cijfers liegen er niet om: veertien procent van de werknemers meldt jaarlijks burn-outklachten en vijf procent van de beroepsbevolking komt als gevolg daarvan langdurig thuis te zitten, gemiddeld zo’n 242 dagen. De mogelijke oorzaken van een burn-out lopen uiteen, van karaktertrekken, social media, tot de prestatiemaatschappij. De kern is dat er teveel wordt gevraagd: van onszelf, ons brein en door onze omgeving. Hoe belangrijk is het dat je in de 24-uurs economie met de hoge eisen die er gesteld worden je staande weet te houden. Ben jij altijd en overal bereikbaar? Wil of moet jij continu presteren en wil je ook nog overal bij zijn? Natuurlijk mag er wat van je gevraagd worden en hoort presteren bij het leven. Belangrijk is dat jij weet van jezelf tot hoe ver je kunt gaan. En dat laatste is in deze tijd voor velen moeilijk te bepalen. 

Ben je overspannen of burn-out en heb je vooral veel lichamelijke klachten? Dan is de CSR®-Methode mogelijk precies wat je nodig hebt: een effectief bewezen en wetenschappelijk onderbouwde methode die tot doel heeft om de roofbouw te stoppen en je energiebalans te herstellen.

CSR®-Methode

Damasio werkt volgens de CSR methode. Een integrale aanpak die al meer dan 15 jaar in de praktijk wordt gebracht en waarvan meerdere wetenschappelijke studies hebben uitgewezen dat deze leidt tot een significante vermindering van klachten en tot substantiële behandeleffecten.  

Lees verder