Damasio

Damasio Coaching

Damasio is een adviesbureau dat zich gespecialiseerd heeft in het begeleiden van mens en organisatie waarbij steeds centraal staat de optimale match tussen mens, werk en organisatie. 

Wij bieden maatwerk aan voor werkgevers en werknemers die ondersteuning nodig hebben bij het oplossen van loopbaanvragen, persoonlijke ontwikkeling en afstemming werk/prive.  

Werkwijze

Werkwijze

Mijn stijl van coachen is positief, oplossingsgericht, intuïtief, empathisch, oprecht en direkt waar nodig is. Tijdens de coaching werk ik met duidelijke doelen die jij en ik samen bepalen, waardoor de coaching overzichtelijk, kortdurend en resultaatgericht is. Mijn houding als coach is open en onderzoekend. Ik luister zonder oordeel naar je verhaal en samen zoeken we de ruimte op en doorbreken de vicieuze cirkel. Door gerichte, motiverende vragen en oefeningen help ik je om je voornemen ook echt te realiseren, zodat het niet alleen bij woorden blijft. Steeds ga ik er vanuit dat jij uiteindelijk het beste weet wat voor jou goed is en werkt, jij kent jezelf tenslotte al je hele leven!. Van groot belang vind ik, tenslotte, een goede samenwerking, openheid en duidelijkheid.  Soms kan het wenselijk zijn ook je werkgever te betrekken bij het bepalen van de doelen. Ook dat bespreken we samen. Vertrouwelijkheid en integriteit staan hierbij voorop, zoals ook beschreven in de beroepscode van het NOLOC
Damasio Coaching werkt voor zakelijke opdrachtgevers en particulieren, is CMI-gecertificeerd en als erkend loopbaanprofessional aangesloten bij beroepsvereniging Noloc.

 

Profiel

Even voorstellen. Ik ben ervan overtuigd dat je zelf veel invloed hebt op de manier waarop je je werk en leven inricht dat je altijd een keuze hebt. Dat betekent dat het goed is om zo nu en dan stil te staan om je de vraag te stellen of de huidige koers wel de koers is die je wilt varen. Als loopbaanprofessional en stress- en burn-outcoach vertrouw ik in de natuurlijke kracht van mensen. Het is mooi om te zien hoe mensen weer gaan stralen als ze letterlijk en figuurlijk in beweging komen. Ik stimuleer mensen om eigen verantwoordelijkheid te nemen voor hun werk- en persoonlijk leven omdat ik van mening ben dat dit een belangrijke voorwaarde is om te komen tot duurzame verandering(en). De werkervaring die ik heb opgedaan bij het het Radboud UMC, mijn huidige werkzaamheden bij de Radboud Universiteit, studie psychologie en opleiding bij Schouten en Nelissen, maar ook meerdere aanvullende trainingen zijn van grote waarde om mensen op een professionele wijze te kunnen begeleiden. Daarnaast hecht ik grote waarde aan het volgen van trainingen en intervisiebijeenkomsten om mijn kennis up-to-date te houden.