Damasio

Damasio Coaching 

Is een coachingsbureau dat zich gespecialiseerd heeft in het begeleiden van mens en organisatie waarbij steeds centraal staat de optimale match tussen mens en werk(context). Wij bieden maatwerk aan voor werkgevers en werknemers die ondersteuning nodig hebben bij het oplossen van loopbaanvragen, persoonlijke ontwikkeling en afstemming werk/prive.  Wanneer u voor Damasio kiest, kiest u voor een persoonlijke en daadkrachtige benadering. Wij stemmen onze diensten zorgvuldig af op uw wensen, behoeften, situatie en mogelijkheden. Daadkrachtig betekent voor ons actief en gericht aan de slag gaan op basis van een heldere bepaling van taken, verantwoordelijkheden en doelen met als resultaat een advies waar je werkelijk iets mee kunt. 

You don't have to see the whole staircase just take the first step Martin Luther King

Om aan iets te beginnen hoef je niet altijd te weten waar het precies toe leidt of wat het resultaat zal zijn. De intentie om iets in je (werk)leven te willen veranderen is voldoende voor het zetten van de eerste stap.

                      

 

 

Werkwijze

De professional

 Als loopbaanadviseur ben ik een toegankelijke gesprekspartner voor (jonge) mensen die twijfelen over de keuzes waarvoor ze zich geplaatst zien. Ik heb veel vertrouwen in de mogelijkheden van mensen. In mijn werkwijze ben ik stimulerend en  uitnodigend. Ik ga voor een helder resultaat: een duidelijke koers, bewuste keuzes, nieuw elan, een andere richting of nieuw werk. Tijdens de coaching werk ik met duidelijke doelen die jij en ik samen bepalen, waardoor de coaching overzichtelijk, kortdurend en resultaatgericht is. Door gerichte, motiverende vragen en oefeningen stimuleer ik je om je voornemen ook echt te realiseren, zodat het niet alleen bij woorden blijft.  Steeds ga ik er vanuit dat jij uiteindelijk het beste weet wat voor jou goed is en werkt, jij kent jezelf tenslotte al je hele leven!. Van groot belang vind ik tenslotte, een goede samenwerking, openheid en duidelijkheid.  Soms kan het wenselijk zijn ook je werkgever te betrekken bij het bepalen van de doelen. Ook dat bespreken we samen. Vertrouwelijkheid en integriteit staan hierbij voorop, zoals ook beschreven in de beroepscode van het NOLOC
Damasio Coaching werkt voor zakelijke opdrachtgevers en particulieren, is CMI-gecertificeerd en als erkend loopbaanprofessional aangesloten bij beroepsvereniging Noloc.

 

Profiel

Ik geloof dat plezier een voorwaarde is voor succes, persoonlijk maar ook in je werk. Plezier komt als je keuzes maakt die bij je passen. Ik ben ervan overtuigd dat je zelf veel invloed hebt op de manier waarop je je werk en leven inricht en dat je altijd een keuze hebt. Als ontwikkelexpert richt ik me samen met jou op (persoonlijk) leiderschap, succes en plezier in het werk en zelfontwikkeling. Ik zie mezelf als een allrounder die houdt van de afwisseling tussen coachen, trainen en ondernemen. In deze verschillende rollen kan ik mijn liefde voor zowel resultaat en snelheid, als voor inhoud en verdieping kwijt. Mijn aanpak is persoonlijk, energiek, enthousiast, scherp en  resultaatgericht. In de feedback die ik van mensen krijg komen deze aspecten als een rode draad terug."  Wat me voldoening geeft is als mensen hun kwaliteiten kunnen koesteren en hun onvolmaaktheden kunnen accepteren. En het mooie is dat er dán vanuit een innerlijke drive ontwikkeling plaatsvindt. En daar doe ik het voor."  

 

De werkervaring die ik heb opgedaan bij het het Radboud UMC, mijn huidige werkzaamheden bij de Radboud Universiteit, studie psychologie en opleiding bij Schouten en Nelissen, maar ook meerdere aanvullende opleidingen zijn van grote waarde om mensen op een professionele wijze te kunnen begeleiden. Daarnaast ben ik lid van de beroepsverenging NOLOC en hecht ik grote waarde aan het volgen van trainingen en intervisiebijeenkomsten om mijn kennis up-to-date te houden.

‚Äč